KAUNIS LITTOINEN

Kirkkaan veden äärellä

Arki voi tuntua myös lomalta, kun ympäristö on oikea. Littoistenjärven rannalla sinun on mahdollista kastaa työpäivän jälkeen varpaat kirkkaaseen veteen, nousta suppilaudan päälle tai muuten vaan nauttia pienistä hetkistä luonnon hemmottelemana.

Tallvik

Vetovoimainen Littoinen rakentui aikoinaan Verkatehtaan ympärille. Upea punatiilinen rakennus kellotorneineen on edelleen tärkeä maamerkki Littoistenjärven rannalla ja oleellinen osa myös Tallvikin rannasta avautuvaa maisemaa.  

Järvi on aina ollut lähellä littoislaisten sydämiä, mutta kirkastetun veden myötä se on nostanut profiiliaan entistä enemmän. Kirkas vesi houkuttelee pulahtamaan kesähelteillä ja suppailijatkin ovat järvellä jo tavanomainen näky. 

Järven ympäristöstä löytyy myös loistavat ulkoilu- ja urheilumahdollisuudet esimerkiksi luontopolun, urheilukentän  ja kuntosalin muodossa. Perheen jokaiselle jäsenelle löytyy varmasti sopivia harrastusmahdollisuuksia ja yhteistä tekemistä ihan kodin läheltä. Koiran ulkoiluttajallekin riittää lenkkipolkuja, lähti suuntaan mihin tahansa. 

Perheen pienimmille löytyy lähistöltä useampikin päiväkoti ja koulu sijaitsee noin kilometrin päässä kotiovesta. Alakoulun ensimmäisten vuosien opiskelijoiden koulu sijaitsee lähes naapurissa, parinsadan metrin päässä. Lähin kauppakin sijatsee kivenheiton päässä. Suurempia ostoksia varten Ravattulan Citymarket, Itäharjun Prisma ja kauppakeskus Skanssi löytyvät kaikki noin 10 minuutin ajomatkan päästä. 

Littoinen on myös kulkuyhteyksiltään mainio paikka. Turun keskustaan ajaa vartissa ja Helsinginkin suuntaan on helppo lähteä kiireisempänäkin aamuna. 

Tekemistä ympäri vuoden

Tallvikissa seurataan paraatipaikalta kuinka luonto seuraa vaihtuvia vuodenaikoja. Järvi ja sitä ympäröivä luonto on tietysti parhaimmillaan kesällä, mutta aktiviteettejä löytyy myös talveksi, jolloin niin kaunoluistimet kuin hokkaritkin sidotaan tiukalle omassa rannassa tai kivenheiton päässä sijaitsevalla urheilukentällä. Kotosalla voidellut sukset voi potkaista jalkaan jo melkein kotiovella, sillä järvi tarjoaa loistavat puitteet myös hiihtolenkeille. Tietenkään ei sovi unohtaa taloyhtiön lauturin nokkaan sijoittuvaa lämmitettyä ja paneloitua uimahuonetta, josta voi helposti pulahtaa vaikka avantoon. Innoikkaimmille avantouimareille vastarannalla siintävä Villa Järvelä tarjoaa Varsinais-Suomen parhaat puitteet avantouintiin.


 
 

Pirjeläntie 12 / Uimarinpolku 3,
20660 Littoinen

Kaikki arjen palvelut kaupasta päiväkotiin ja kouluun löytyvät noin kilometrin säteeltä. Tallvikin sijainti on ihanteellinen myös kulkuyhteyksiensä puolesta niin Turun, Raision kuin Helsinginkin suuntaan.

Avaa kartta Google Mapsissa
Tutustu asuntoihin

TALO A & B

TALO C

TALO D


Ota yhteyttä

Tallvikin asuntoja myy Jaakko Kaitanen Bravo Kiinteistövälityksestä. Ota yhteyttä!