Sisustus

Kolme sisustusteemaa
Valitse omasi tai yhdistele

Tallvikin asukkaana sinulla on mahdollisuus vaikuttaa uuden kotisi pintamateriaaleihin. Suunnittelijamme ovat luoneet kolme skandinaavisesta sielunmaisemasta inspiroitunutta sisustusteemaa, joista voit valita mieleisesi. Vaikka kullakin teemalla on oma ainutlaatuinen luonteensa, niitä yhdistää pelkistetty tyylikkyys ja itsevarma ote.

Sisustusteemat luovat upeat puitteet, joita on helppo täydentää omaan tyylin sopivilla huonekaluilla ja sisustuselementeillä. Käytännöllisyys ja ulkonäkö kulkevat ratkaisuissa käsi kädessä, sillä sisustus on huomioitu jo varhaisessa suunnitteluvaiheessa, teknisistä ratkaisuista lähtien. Käytännön toteutuksissa ja materiaalivalinnoissa on pyritty puhdaslinjaisuuteen ja annettu laadukkaiden luonnonmateriaalien puhua puolestaan. 

Tyylit on suunniteltu talon arkkitehtuuria imarteleviksi kokonaisuuksiksi, mutta niitä on myös mahdollista yhdistellä keskenään. Mikä on sinun valintasi? Vaaleaa valoisuutta ja graafista harmaata korostava Kalkki, lämmin ja luonnollinen Tammi vai  rohkea ja tummanpuhuva  Hiili?

Vaalea ja
luonnonmukainen

Kalkki

Kalkki on sisustusteemoista vaalein, se yhdistelee graafista harmaata ja valkoisen eri sävyjä. Luonnonmukainen Kalkki on elementissään kaikkina vuodenaikoina.

Tallvikin sisustustyyli: Kalkki
Tallvikin sisustustyyli: Tammi
Ajaton
skandinaavinen klassikko

Tammi

Tammi edustaa skandinaavista asumista puhtaimmillaan. Se on harmoninen ja ajaton kokonaisuus, jonka vallitsevia piirteitä ovat vaaleus, valoisuus ja puun sävyt.

Tallvikin sisustustyyli: Tammi
Ajaton
pelkistetty ja
itsevarma

Hiili

Hiilen kontrastit tekevät sisustuksesta elävän ja mielenkiintoisen. Hiili huokuu itsevarmuutta olematta kylmä, sillä harkitut puupinnat pehmentävät tyylikkään mustan johtamaa kokonaisuutta.

Tallvikin sisustustyyli: Hiili
Tutustu asuntoihin

TALO A & B

TALO C

TALO D


Ota yhteyttä

Tallvikin asuntoja myy Jaakko Kaitanen Bravo Kiinteistövälityksestä. Ota yhteyttä!