NELIÖIDEN SISÄLLÄ

Laatua ja tarkkaan harkittuja yksityiskohtia

Neron sisustustyylit

Kohteen sijainti, arkkitehtuuri ja talotekniikka edustavat huippua. Tallvikissa laatu ulottuu jokaiseen yksityiskohtaan vesikalusteista valaistukseen ja laatoista parkettiin.

Pintamateriaalit on suunniteltu yhdessä sisustussuunnittelijan kanssa ja valaistus on mietitty tarkkaan sähkösuunnittelijan ammattitaitoa hyödyntäen. Ratkaisut on tehty talon arkkitehtuuria kunnioittaen niin, että lopputulos on tyylikäs ja johdonmukainen sisältä ulos. Tarkkaan harkitut yksityiskohdat tekevät Tallvikin arjesta luksusta.

Jokaisesta Tallvikin asunnosta löytyy useita arkeen luksusta tuovia yksityiskohtia.

As Oy Tallvik on syntynyt nimekkään arkkitehdin kynästä, loppukäyttäjää ajatellen. Ympäröivän luonnon innoittamana ikkunapinta-alat on haluttu maksimoida, jonka ansiosta luonto tulee osaksi myös sisätiloja. Mustan ja valkoisen kontrasteilla leikittelevä julkisivu sulautuu taidokkaasti vehreän tontin maisemaan.
Luonnontilassa olevien vehreiden alueiden lisäksi osakaspihat on viimeistelty kauniin istutuksin. Kulkuväylät on parkkialueita myöden asfaltoitu ja jokaista asuntoa kohden on varattu kaksi parkkipaikkaa. Tallvikin asukkaana pääset nauttimaan myös yhtiön omasta hiekkarannasta sekä laiturin nokkaan sijoittuvasta upeasta uimahuoneesta.
Lisäneliöitä asumiseen tuo led-valoin varustellut ja katetut etupihan terassit, C-talon parvekkeet sekä koko asunnon levyiset terassit järven puolella, joista löytyy varaus ulkoporealtaalle ja lämmittimelle.
Asuntojen lämmitysmuotona toimii taloudellinen ja energiatehokas maalämpö yhdistettynä asumismukavuutta lisäävään vesikiertoiseen lattialämmitykseen. Asunnon valaistus on toteutettu energiatehokkailla ja käytännöllisillä led-valoilla.
Keittiö ja olohuone muodostavat yhtenäisen tilan, joten keittiön suunnitteluun on kiinnitetty erityistä huomiota. Integroidut ja laadukkaat kodinkoneet sulautuvat saumattomasti kokonaisuuteen tehden keittiöstä tyylikkään, käytännöllisyyttä unohtamatta.
Spa-henkisen saunan raamit syntyvät kapeasta step-paneelista, integroiduista lauteista sekä tyylikkäästä kylpyhuoneen puolelle jatkuvasta kattopaneelista. Kokonaisuuden viimeistelee lauteisiin upotettava etäohjauksella toimiva kiuas ja epäsuora valaistus lauteiden alapinnassa ja kiukaan yllä. Saunan ja kylpyhuoneen jakaa kaunis ja tilaa avartava lasiseinä. Eihän tyylikästä saunaa ole syytä peitellä. Kylpyhuoneen puolella katse kiinnittyy kauniisiin designlaattoihin sekä Hansgrohen sadesuihkuun. Laattojen sävyn sinä voit valita kolmesta vaihtoehdosta. Unidrain lattiakaivo alakerran kylpyhuooneessa mahdollistaa suuren 60 x 60 cm designlaatan käytön tehosteseinän lisäksi myös lattiassa. C-talossa kylpyhuoneen lattia on toteutettu saman sarjan käsinleikatulla 6 x 6 cm laatalla ja viimeistelty spa-henkeä korostavalla puuritilällä suihkun alla.
Viimeistelystä ja tyylistä ei olla haluttu tinkiä edes wc:n kohdalla. Myös wc:n tehosteseinällä ja lattiassa on kaunis 60 x 60 cm läpivärjätty design-laatta, sinun toivomassa sävyssä. Wc-istuimeksi on valikoitunut linjakas seinäasenteinen wc-istuin, joka on paitsi tyylikäs myös helppo pitää puhtaana.
Lattiamateriaaliksi on valikoitunut yksisäleinen Timberwisen lautaparketti, jota käytetään silloin, kun lattialta vaaditaan laatua ja tyylikkyyttä. Sinä voit valita mieleisesi sävyn kolmesta tammisesta vaihtoehdosta. Timberwisen lattiat ovat arvostettuja sekä Suomessa että maailmalla. Lattiat eivät sisällä haitallisia formaldehydiyhdisteitä, minkä takia Timberwiselle on myönnetty Allergia- ja astmaliiton Allergiatunnus.

Kolme tarkkaan harkittua sisustusteemaa

 
Ajaton skandinaavinen klassikko

Tammi

Tutustu
 
Vaalea ja luonnonmukainen

Kalkki

Tutustu
 
Ajaton, pelkistetty ja itsevarma

Hiili

Tutustu
Tutustu asuntoihin

TALO A & B

TALO C

TALO D


Ota yhteyttä

Tallvikin asuntoja myy Jaakko Kaitanen Bravo Kiinteistövälityksestä. Ota yhteyttä!