Koti järven rannalla

Tallvik - Asunnot

As Oy Tallvik käsittää neljä upeaa rinteeseen sijoiteltua talokokonaisuutta, joissa asuntomäärät vaihtelevat kahdesta kolmeen, asuntoja ollessa yhteensä kymmenen. Kaikkia asuntoja yhdistää tyylikäs ja mutkaton arki, jota helpottaa muun muassa kaksi asuntokohtaista autopaikkaa sekä huolella hiotut ja harkitut pohjaratkaisut.


 

Kukat

Jokaisessa asunnossa on haluttu ottaa kaikki ilo irti järvimaisemasta muun muassa suurien lattiasta kattoon ulottuvien ikkunoiden muodossa. Pohjaratkaisut ovat pääpiirteittäin keskenään samankaltaisia kahden tason ratkaisuja, joissa yläkerta on pyhitetty pääasiassa oleskelulle sekä ruokailulle, lastenhuoneiden ja kylpytilojen sijaitessa alakerrassa. Asunnoissa haluttu huomioida erilaisten ja erikokoisten perheiden tarpeet pohjien muunneltavuudella. A- B- ja D-taloissa sinulla on mahdollisuus teettää lisätyönä arkiolohuoneesta neljäs makuuhuone. 

Talo A,B & D Arkiolohuone
Talo C - Portaikko

C-taloa lukuun ottamatta asuntoihin astellaan yläkerrasta, jossa vastassa tervehtii järvimaisema sekä keittiön ja olohuoneen muodostama avara tila, jota jakaa eteisen kaapisto. Jo sisään astuttaessa katseen vangitsee kaunis kierreportaikko pinnakaiteineen ja trendikkäine mustaruutuisine lasiseinineen. Uimarinpolun puoleisissa asunnoissa (A1, B1, C1 ja D1) portaikon kruunaa suuri ikkuna. Yläkertaan sijoittuu myös arkea helpottava pieni kylpyhuone suihkuineen sekä hurmaava päämakuuhuone upeine ikkunoineen. 

Laadukas arki
sisällä ja ulkona

Asuinneliöiden lisäksi Tallvikissa on haluttu panostaa asuntokohtaisiin lämpimiin varastoihin, joihin voit sipsutella helposti vaikka sukkasiltaan. Varastot ovat poikkeuksellisen suuria ja niihin on sijoitettu myös kunkin asunnon asuntotekniikka, jolloin sisätilat jäävät pelkästään asuinkäyttöön. Tilaa jää kuitenkin mainiosti vielä vaikka grillin tai kesäkalusteiden talvisäilytykselle. 

Tallvikin asukkaana pääset nauttimaan järvelle suuntaavasta koko asunnon levyisestä led-valoin valaistusta osittain katetusta terassista sekä etupihan etelänpuoleisesta katetusta terassista. Ulkoporeallasvarauksen ansiosta sinulla on mahdollisuus pulahtaa rentouttaviin poreisiin työpäivän päätteeksi. 

Laadukas arki
sisällä ja ulkona

Talon B nurmialue

Talo A & B

A- ja B-talot ovat neljästä talosta etummaiset ja siten lähinnä järveä sekä taloyhtiön omaa luonnon hiekkarantaa. Näissä asunnoissa katse kiinnittyy upeaan järvimaisemaan, joka kehystyy lattiasta kattoon ulottuviin ikkunoihin kuin vuodenaikojen mukaan muuttuva taulu.

A- ja B-talot ovat kolmen asunnon kokonaisuuksia, jotka sijaitsevat todella lähellä rantaa, lähimmillään noin kahdenkymmenen metrin päässä rantaviivasta. Reunimmaiset asunnot ovat kooltaan 128,5 m2 ja keskimmäiset 127,5 m2. Pohjaratkaisultaan talokokonaisuudet eivät eroa toisistaan,  mutta sinulla on mahdollisuus vaikuttaa huonejaotteluun alakerran osalta, sillä arkiolohuone on helposti muunnettavissa lisätyönä neljänneksi makuuhuoneeksi.

A-talon erikoisuutena on asuntojen järven puoleisilta terasseilta rantaan kiemurtelevat valaistut polut, joita pitkin pääset vaivattomasti pulahtamaan järviveteen. B-talossa taas terassit saavat jatkoa vehreästä, asunnon hallinassa olevasta osakaspihasta, joka on pääasiassa tasaista nurmialuetta. Etuterassit sijaitsevat aurinkoisella etelänpuolella, joiden yhteydessä on 5,5m2 kokoinen lämmin varasto, jossa voit säilyttää kätevästi niin grilliä kuin istuinpehmusteitakin.  Lisää säilytystilaa löytyy C-talon päässä sijaitsevasta lämpimästä irtainvarastosta. A- ja B-talon asukkaille on varattu kaksi pistokkeellista autopaikkaa. Yksi B-talon vierestä ja yksi viherkatolla varustetun katoksen alta.

Asunnon pintamateriaalit voit valita joko valmiiksi suunnitelluista teemoista ja tai poimimalla omat suosikkisi teemoja yhdistellen.

Talo C

Vaikka C-talon asunnot ovat neliömäärältään pienimmät Tallvikin asunnoista, pohjaratkaisu on asunnoissa erittäin toimiva ja noudattaa samaa linjaa muiden talojen kanssa.

C-talo on paritalo, jolloin seinänaapureita on vain yksi. Asuinneliöitä asunnoissa on 107 m2 (C1) ja 107,5 m2 (C2) pohjien ollessa lähestulkoon samanlaiset. 

Muista taloista poiketen C-talon sisäänkäynti on alakerrasta. Eteissäilytykselle löytyy kierreportaikon vierestä tilaa peililiukuovilla varustellusta leveästä kaapistosta. Alakertaan sijoittuu lisäksi kaksi makuuhuonetta sekä tyylikäs spa-osasto kodinhoitotiloineen. Saunan lämmöstä on helppo tepastella osittain katetulle, koko asunnon levyiselle takaterassille vilvoittelemaan tai nauttimaan ulkoporealtaan rentouttavista poreista. Terassin jatkeena toimii viihtyisä osakashallinnassa oleva nurmialue.  

Yläkerran pohjaratkaisu noudattaa samaa linjaa muiden talojen kanssa sen ollessa avaraa yhtenäistä tilaa, jossa suuntaus järvelle on vahva. C-talon erikoisuutena on keittiön yhteyteen sijoittuva katettu parveke, jossa sujuu luontevasti niin grillaus kuin aamukahvin siemailukin. C-talon asukkaana nautit myös runsaasta varastotilasta, sillä lämpimiä varastoja löytyy niin yläkerran parvekkeen kuin alakerran etuterassin yhteydestä.

C-talon asukkaille on varattu kaksi pistokkeellista autopaikkaa. Yksi talon vierestä ja yksi viherkatolla varustetun katoksen alta.

Asunnon pintamateriaalit voit valita joko valmiiksi suunnitelluista teemoista ja tai poimimalla omat suosikkisi teemoja yhdistellen.

Talo D

D-talo sijoittuu tontin korkeimmalle kohdalle nauttien upeista järvimaisemista ja omasta rauhasta kauniin luo-alueen  helmassa. 

D-talo on paritalo, jolloin seinänaapureita on vain yksi. Asuinneliöitä kummassakin asunnossa 128,5 m2  pohjaratkaisun ollessa samanlainen kuin A- ja B-talossa. 

Ylimpänä rinteessä sijaitseva D-talo myötäilee kauniisti kalliota ja suuntaa suuret ikkunansa ylväästi järven suuntaan. Korkeamman maaston ansiosta näkymä järvelle säilyy sisääntulokerroksessa esteettömänä. D-talon ympäristö tullaan pitämään luonnonmukaisena lukuun ottamatta etupihan istutuksia. Vieressä oleva luo-alue vanhoine mäntyineen, tammineen ja kieloineen tekee ympäristöstä arvokkaan ja suojaisan. 

Etuterassit sijaitsevat aurinkoisella etelänpuolella, joiden yhteydessä on 5,5m2 kokoinen lämmin varasto, jossa voit säilyttää kätevästi niin grilliä kuin istuinpehmusteitakin. Takapihalla nautitaan koko asunnon levyisestä terassista ilta-auringon ja järven suuntaan.

D-taloon ajetaan Pirjeläntien puolelta, jolloin pihaan ei seinänaapurin lisäksi aja kukaan muu. D-talon asukkaana sinulla on käytössä kaksi katettua autopaikkaa, joka on harvinaista yhtiömuotoisessa asumisessa. Autokatosten väliin sijoittuu myös jäteaitaus, joka on pelkästään D-talon asukkaiden käytössä. 

Asunnon pintamateriaalit voit valita joko valmiiksi suunnitelluista teemoista ja tai poimimalla omat suosikkisi teemoja yhdistellen.

Ota yhteyttä

Tallvikin asuntoja myy Jaakko Kaitanen
Bravo Kiinteistövälityksestä. Ota yhteyttä!